Nieuwsflash: Succesieberekening in de webapp (d.d. 25/03/2024)

Nieuwsflash: Succesieberekening in de webapp (d.d. 25/03/2024)

Successieberekening nu beschikbaar in de webapp

Beste partner, 

We zijn enthousiast om een nieuwe update van de webapp aan te kondigen. Met het professioneel abonnement kunnen jullie nu intuïtief inzicht bieden in successieberekening aan jullie klanten. Je kan deze nieuwe functionaliteit vinden onder "wat wil ik bereiken" en vervolgens door te klikken op "successieplanning". Om de successieberekening correct weer te geven, is het essentieel om de successieverdeling correct in te voeren op dossierniveau en/of bezittingsniveau in de management interface. 


In de webapp hebben we de inhoud van de rapporten "berekening erfbelasting" en "vermogen onderworpen aan erfbelasting" uitgewerkt. Deze blijven makkelijk consulteerbaar via “rapporten”. 

Via de symbolen aan de rechterzijde van elk onderdeel kun je de weergave aanpassen. Standaard is deze ingesteld op een schematische weergave, gevolgd door een tabelweergave en een duidelijke omschrijving van de getoonde cijfers.

We blijven ondertussen werken aan de verdere uitbreiding van de webapp. Het volgende item op de planning is de uitrol van het oplossingscherm voor dit onderwerp. Hier zullen in de nabije toekomst verschillende planningstechnieken getoond worden. Zodra dit is afgerond, word je hiervan op de hoogte gesteld.

Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!


Met vriendelijke groet,


Het myFaro team