Nieuwsflash: zichtbaarheid van scenarioanalyses bepalen + formaat wijzigen (d.d. 06/04/2023)

Nieuwsflash: zichtbaarheid van scenarioanalyses bepalen + formaat wijzigen (d.d. 06/04/2023)

Nieuwe functionaliteiten voor een verhoogd gebruiksgemak

Beste myFaro gebruiker,

Dankzij jullie feedback hebben we twee nieuwe functies ontwikkeld om myFaro nog gebruiksvriendelijker te maken.

De eerste functie stelt je in staat om op kantoorniveau te bepalen welke scenarioanalyses zichtbaar zijn voor de eindklant, afhankelijk van het type dossier. Zo kun je bijvoorbeeld de pensioenopbouwmodule alleen weergeven voor insight dossiers, en de scenarioanalyse voor invaliditeit en overlijden enkel beschikbaar maken voor insight+ dossiers. Hierdoor kun je jouw diensten beter segmenteren en uitgebreidere analyses aanbieden tegen hogere tarieven. Verder zal een klant die geen interesse heeft in een bepaald onderwerp niet langer de pagina "Wat wil ik bereiken?" zien. Dit is ideaal voor cliënten die al hun risico's zelf kunnen afdekken of die uitsluitend een overzicht van hun vermogen wensen.

De tweede functie maakt het gemakkelijk om het formaat van jouw dossiers te wijzigen. Als een klant bijvoorbeeld van samenwonend naar alleenstaand gaat, of als een vennootschapsdossier moet worden omgezet naar een personendossier, kun je dit eenvoudig aanpassen via de knop "verander formaat" in de managementinterface. Ons ICT-team werkt momenteel aan het implementeren van deze optie in de webapp.

Bekijk de instructievideo (8 min) met ICT'er Bart om deze nieuwe functies te ontdekken en te gebruiken voor jouw kantoor!