Hoe kan ik makkelijk informatie opladen via de plug-in?

Om het opladen van data te vergemakkelijken heeft myFaro een nieuwe plug-in ontwikkeld die je toelaat direct de juiste gegevens op te halen zonder dat het vereist is om afzonderlijk te surfen naar mypension en mycareer. Dit laat ons ook toe om direct de juiste informatie te verzamelen om de berekening van de 80%-regel uit te voeren conform met de circulaire nr. 33 van 31 maart 2022. Het filmpje toont zowel de installatie van de plugin als het verwerken van de data in een dossier.

In deze video kan je zien hoe dit in zijn werk gaat.