Hoe kan ik de weergave in de webapp voor de klant bepalen?

We kregen van jullie de feedback dat jullie enthousiast waren over de nieuwe webapp. Alleen merken we dat het voor klanten vaak nog even wennen en zoeken is. Om hen niet nodeloos te laten verdwalen, kan je in beginfase de klant zelf leiden naar de pagina van je keuze bijvoorbeeld rechtstreeks naar zijn beleggingen. De klant komt dan direct na het inloggen op deze pagina. Hoe dit praktisch in zijn werk gaat, zie je hier: