De klant kan mijn voorstel niet zien, hoe kan ik dit oplossen?

De klant kan mijn voorstel niet zien, hoe kan ik dit oplossen?

Je moet eerst nakijken of je als adviseur het voorstel zelf hebt afgetekend voor de klant dit kan zien. Dit kan je nakijken in de management interface bij "compliance dossiers", klik op de partij waarvoor het voorstel gemaakt wordt.

Je komt dan uit op het volgende scherm. Hier zie je duidelijk dat het dossier nog niet afgetekend is anders zou deze optie niet langer toonbaar zijn. Klik hier op en het probleem zou verholpen moeten zijn.

Let op bij iedere wijziging dat je uitvoert, moet je het voorstel opnieuw aftekenen als adviseur!

Om na te kijken of het probleem is opgelost en de klant jouw voorstel kan zien, ga dan onder je profielnaam naar compliance.

Indien het voorstel hier zichtbaar is, kan de klant deze ook consulteren en indien gewenst ook aftekenen via zijn profiel.

Is je probleem met deze instructies nog niet opgelost? Maak dan een ticket aan en dan helpen we jou met plezier verder.